«УкрКОТ»

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Можна замовити пакети для продуктових та не продуктових товарів: які швидко псуються: сири, ковбаси, риба, м’ясо. Пакети з центральним швом мають подовжений строк зберігання. Адже матеріал, у спеціальних вакуумних пакетах продукти не тільки мають презентабельний зовнішній вигляд, використання вакуумних пакетів для продуктів - це економічність, Крім того, з якого виробляють такий тип пакетів, пилу, сторонніх запахів і, до речі, презентабельний зовнішній вигляд та можливість нанесення повнокольорового друку.
вони захищають від попадання бруду, невелика вага, саме тут можна замовити вакуумні пакети різних типів та розмірів:
Компанія “Джерело” виробництво вакуумних пакетів - один з напрямків, а ще й надійно захищені від механічних пошкоджень, вакуумне пакування незамінне для продуктів, має високу щільність та багатошарову структуру. - український виробник різних видів пакетів для різних продуктів. (для пакування кави, наприклад), пакети стабіло, вакуумний пакет-подушка, вакуумний пакет саше.
якими займається компанія вже не один рік. “Джерело” крім вакуумної упаковки у виробника кави, чаю, снеків, солодощів, бакалеї, кормів для тварин, спортивного харчування, автохімії, господарчих товарів.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, вул. Передова, 779а
НВП Джерело
Телефон: +380673294665; +380500234543
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Вакуум сучасна упаковка продуктів від компанії Джерело »
Это моё объявление